Vés enrere Subvencions: ORDRE ACC/216/2023, de 13 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis per al foment de la gastronomia catalana

Objecte:

Aprovar les bases reguladores dels ajuts destinats al foment i protecció de la gastronomia catalana, les quals es publiquen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

L'objecte dels ajuts que estableix l'Ordre és fomentar la gastronomia catalana donant suport a les empreses i entitats del sector de la restauració, que es dediquen a la formació i recerca en aquest sector i a la seva promoció per millorar la identitat alimentària de Catalunya. Aquests ajuts s'articulen mitjançant sis línies.

Línia d'ajuts 4 per a l'organització d'activitats gastronòmiques a fires, mercats i altres esdeveniments similars de l'àmbit agroalimentari: l'objecte de l'ajut és subvencionar exhibicions o tallers de cuina catalana realitzats en viu per cuiners o professionals de la cuina. S'exclouen tastos de productes sense que hi hagi un component gastronòmic en l'activitat.

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=968442

 


Beneficiaris:

Línia 4

      a. Entitats de l'Administració local de Catalunya: ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats de municipis, consorcis d'ens locals, consells comarcals i diputacions provincials, així com els ens públics que en depenen.


Termini presentació de sol·licituds:

El que estableixi la corresponent convocatòria.


Data publicació:

DOGC núm. 9001, de 18 de setembre de 2023.