Qui som?

L'eSAM, extranet del Servei d'Assistència Municipal (SAM), és una eina de treball dirigida, tant al personal que treballa en els Ens Locals de Tarragona i a la resta d'administracions públiques, com al propi personal del SAM i de la resta de la Diputació de Tarragona, que té per objectiu facilitar la localització i compartició d'informació útil, dins l'àmbit de la gestió local.
 
Aquesta extranet és el resultat més visible del projecte de Gestió del coneixement realitzat pel Servei d'Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona.
 
El plantejament i l'objectiu d'aquest projecte, respon a la voluntat de millorar tant la qualitat dels serveis que ofereix, com la seva gestió interna, plantejant-se els beneficis que suposaria la millora de la gestió de la informació.
 
En aquest projecte s'ha definit el model de gestió del coneixement del SAM, un model que pretén integrar els processos de creació, localització i difusió de la informació i coneixement del personal del SAM dins el seu treball diari.
 
Per fer-ho possible, s'ha fet ús de les avantatges que ofereixen les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació), i en concret Internet i els gestors de continguts, alhora de cercar, compartir i difondre la informació.
 
Dins l'eSAM, s'hi pot trobar gran quantitat d'informació d'interès per als ens locals (legislació, ajuts i subvencions, modelatge, informes i publicacions) classificada temàticament per tal de facilitar-ne la seva localització.
 

Contacta amb l'eSAM

Diputació de Tarragona

Pere Martell, 2

Telèfon: 977.29.66.54
Mail: esam@dipta.cat