Que és l'eSAM?

L'eSAM, extranet de l'Àrea de Concertació i Assistència Municipal, és una eina de treball dirigida, tant al personal que treballa en els Ens Locals de Tarragona i a la resta d'administracions públiques, com al propi personal de la Diputació de Tarragona, que té per objectiu facilitar la localització i compartició d'informació útil, dins l'àmbit de la gestió local.
 
Aquesta extranet és el resultat més visible del projecte de Gestió del coneixement realitzat per la Diputació de Tarragona.
 
El plantejament i l'objectiu d'aquest projecte, respon a la voluntat de millorar tant la qualitat dels serveis que ofereix, com la seva gestió interna, plantejant-se els beneficis que suposaria la millora de la gestió de la informació.
 
En aquest projecte s'ha definit el model de gestió del coneixement, un model que pretén integrar els processos de creació, localització i difusió de la informació i coneixement del personal de la Diputació de Tarragona dins el seu treball diari.
 
Dins l'eSAM, s'hi pot trobar gran quantitat d'informació d'interès per als ens locals (legislació, ajuts i subvencions, modelatge, informes i publicacions) classificada temàticament per tal de facilitar-ne la seva localització.
 
Si ets usuari de l'ESAM, clica aquí per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.

 

Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda

28
dimarts
de maig 28, 2024
Esdeveniments d'avui
13-05-24 02:00:00 GMT - 30-06-24 01:59:00 GMT
13-05-24 00:00:00 GMT - 03-06-24 23:59:00 GMT