Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

ORDRE PRE/161/2019, d'1 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la selecció de projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcats en la RIS3CAT i en el Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Objecte:

Aquestes bases tenen per objecte establir els requisits i el procediment per a la selecció de projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT) i la concessió de subvencions en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020


Beneficiaris:

Poden ser membres del PECT els agents del territori següents (vegeu a l'annex V el glossari de conceptes de les bases de la convocatòria):
a) Com a entitat representant del PECT: un ajuntament, un consell comarcal o una diputació provincial. L'entitat representant assumeix la coordinació del PECT i actua com a interlocutor únic davant la Direcció General d'Administració Local i els organismes responsables de la gestió i el control del PO FEDER de Catalunya 2014-2020. També és responsable d'iniciar i executar la despesa subvencionable en el marc del PECT.
b) Com a entitat sòcia: entitats públiques o privades sense afany de lucre, que inicien i executen la despesa subvencionable en el marc del PECT.
c) Com a entitat participant no beneficiària: entitats públiques o privades, amb afany de lucre o sense, que participen en les operacions del PECT sense executar despesa  subvencionable.
Les entitats beneficiàries del PECT, l'entitat representant i les entitats sòcies, són responsables d'iniciar i executar les operacions seleccionades, pagar les despeses i justificar-les en els terminis establerts. El PECT ha d'estar format per un mínim de quatre membres, entre les entitats sòcies i les entitats participants no beneficiàries, inclosa l'entitat representant.
Els ajuntaments i els consells comarcals únicament poden actuar com a entitat representant d'un PEC


Termini presentació de sol·licituds:

A fixar en el moment de la convocatòria.


Data publicació:

DOGC Núm. 7933, de 6 d'agost 2019.


Òrgan gestor:

Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

07
divendres
octubre 07, 2022
Esdeveniments d'avui
01-10-22 00:00:00 GMT - 31-10-22 23:59:59 GMT
01-10-22 00:00:00 GMT - 31-10-22 23:59:59 GMT

Categories Categories

Àrea temàtica