Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

Actualitat: Wifi4EU. Obert el termini d'inscripció per rebre finançament de la UE per instal·lar wifi en els espais públics

Objecte:

La iniciativa Wifi4EU ofereix bons per un valor de 15.000 euros als municipis que instal·lin wifi en els seus espais públics, com ara biblioteques, museus, parcs o places. Tal com va dir el president Juncker el 2016 en el seu discurs sobre l'estat de la Unió, l'objectiu és interconnectar per wifi gratuït d'aquí al 2020 tots els municipis d'Europa.

Els municipis poden fer servir els bons Wifi4EU per instal·lar wifi gratuït als espais públics de les seves viles. Només n'han d'assumir els costos de manteniment.


Observacions:

Com demanar els bons Wifi4EU

- Inscripció: els municipis han d'apuntar-s'hi a partir del 20 de març del 2018;

- Sol·licitud: la primera convocatòria de propostes s'obrirà a mitjans del mes de maig del 2018 i els municipis que s'hi hagin apuntat podran rebre un primer lot de 1.000 bons Wifi4EU, d'un valor de 15.000 euros cadascun, que es concediran per ordre de presentació de les sol·licituds;

- Adjudicació: per garantir l'equilibri geogràfic, la Comissió anunciarà quins són els 1.000 municipis que rebran finançament arran de la primera convocatòria; cada país que hi participi podrà rebre un mínim 15 bons.

- Noves convocatòries: els propers dos anys està previst fer quatre convocatòries més.

Les xarxes Wifi4EU seran gratuïtes, no inclouran publicitat i no recaptaran dades personals. Ara bé, només es finançaran les xarxes que no dupliquin cap oferta pública o privada gratuïta ja existent de qualitat similar en el mateix espai.


Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

01
dijous
desembre 01, 2022
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica