Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

Subvencions: Extracto de la Resolución de 27 de julio de 2022 del Consejo de Administración de E.P.E. Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE), M.P., por la que se formaliza la primera convocatoria de Programas de Incentivos a proyectos de redes de calor y frío que utilicen fuentes de energía renovable, en el marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia. (Programa de incentivos 2)

Descripció:

Extracte de la Resolució de 27 de juliol de 2022 del Consell de Administració 'E.P.E. Institut per a la Diversificació i Estalvi de la Energia (IDAE), M.P., per la qual es formalitza la primera convocatòria de Programes d'Incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d'energia renovable, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. (Programa d'incentius 2) BDNS(Identif.):642054


Objecte:

Bases reguladores: Orden TED/706/2022, de 21 de julio, por la que se aprueban las bases reguladoras y programas de incentivos para la concesión de ayudas a proyectos singulares de instalaciones de biogás, en el marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia


Beneficiaris:

Les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que puguin dur a terme els projectes o activitats que motiven la concessió d'aquest ajut.


Termini presentació de sol·licituds:

Des de les 9:00 h del dia 26 de setembre del 2022 fins a les 14:00 hores del dia 28 d'octubre del 2022


Data publicació:

BOE núm. 185, de 3 d'agost de 2022.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

01
dijous
desembre 01, 2022
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica