Vés enrere Formació: Sessió sobre la suspensió de les regles fiscals i novetats de la Llei General de Pressupostos de l'Estat en matèria econòmica

Descripció:

Amb la voluntat d'assessorar els ens locals en la gestió econòmica es considera necessari organitzar una  Sessió d'actualització sobre la suspensió de les regles fiscals i novetats de la Llei General de Pressupostos de l'Estat en matèria econòmicaque es realitzarà el proper dia 28 de gener en modalitat videoconferència.

Amb aquesta jornada es pretén informar de les principals novetats de caràcter econòmic introduïdes a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2021, així com analitzar la situació actual en matèria d'estabilitat fruit de la suspensió de les regles fiscals i conèixer el règim de tutela financera aplicable a les entitats locals de Catalunya per a l'exercici 2021.

 


Objecte:

Els objectius són: conèixer les principals afectacions en relació a la suspensió de les regles fiscals, conèixer les principals novetats de la Llei general de pressupostos de l'Estat en matèria econòmica i conèixer el règim de tutela financera aplicable a les entitats locals de Catalunya per a l'exercici 2021.


Destinataris:

Els destinataris són càrrec electes, secretaris, interventors, tresorers, secretaris interventors i personal tècnic de les entitats locals del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès.


Sol·licituds:

JOR21-001 / Sessió sobre la suspensió de les regles fiscals i novetats de la Llei General de Pressupostos de l'Estat en matèria econòmica.

Dia: 28 de gener de 2021
Horari: de 9 a 13h
Modalitat: Videoconferència
 
Trametre per via electrònica el full d'inscripció que es troba a la següent adreça amb el nom d'inscripció a jornades: http://www.dipta.cat/ca/jornada
 
Per a més informació, clica AQUÍ  o bé copia el següent enllaç al teu navegador:  http://www.dipta.cat/formacio

El termini d'inscripció finalitza el dia 20 de gener. 
 
Es confirmarà l'admissió