Vés enrere Formació: Programa de formació no presencial AFEDAP - MAIG 2020

Seguim al teu costat! i amb la voluntat que et puguis continuar formant, et presentem l'oferta formativa del mes de maig que de forma mancomunada, unint esforços i recursos, hem elaborat des de la Unitat de Formació del Servei d'Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida, La Diputació de Girona i l'Associació Catalana de Municipis. 
 
Totes les activitats formatives són en modalitat videoconferència i a les quals tan sols necessites per participar-hi un ordinador i/o tauleta i/o dispositiu mòbil, connexió a internet, càmera web i auriculars, aquests dos últims requeriments ja venen incorporats en els actuals ordinadors, tauletes i/o telèfons mòbils. 
 
Així doncs, si tens ganes de conèixer, d'escoltar, d'aprendre i millorar et proposem que consultis la PROGRAMACIÓ del mes de maig que t'adjuntem en document pdf.
 
Has de tenir en compte, que els terminis d'inscripció així com els formularis d'inscripció són diferents per a cadascuna de les activitats formatives, per la qual cosa, en cas de dubte o incidència que et pugui sorgir, t'has de posar en contacte amb l'entitat gestora corresponent. 
 
 
Finalment, aprofitem l'avinentesa per informar-te també de dos recursos formatius que pensem que poden ser del teu interès:
  • Webinar "Empleo público 2020-2030: desafios múltiples en un escenario de crisis"
  • Seminari web " Entidades locales y COVID-19. Estado de alarma y lo que viene después"
 
 
Desitgem que siguin del teu grat.