Vés enrere Formació: Pla de formació no presencial AFEDAP juny 2020 i altres recursos

Objecte:

1. Convertim els teus propòsits en resultats! i amb la voluntat que et puguis continuar formant, et presentem l'oferta formativa del mes de juny que de forma mancomunada, unint esforços i recursos, hem elaborat des de la Unitat de Formació del Servei d'Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida, La Diputació de Girona i l'Associació Catalana de Municipis.

Totes les activitats formatives són en modalitat videoconferència i a les quals tan sols necessites per participar-hi un ordinador, connexió a internet i auriculars..

Així doncs, si tens ganes de conèixer, d'escoltar, d'aprendre i millorar et proposem que consultis la PROGRAMACIÓ del mes de juny que s'adjunta en document pdf.

Has de tenir en compte, que els terminis d'inscripció així com els formularis d'inscripció són diferents per a cadascuna de les activitats formatives, per la qual cosa, en cas de dubte o incidència que et pugui sorgir, t'has de posar en contacte amb l'entitat gestora corresponent.

2. També t'informem d'un recurs formatiu en format webinar que pot ser del vostre interès:

Competències digitals per a empleats públics de l'administració pública
 
Dia: 4 de juny
Horari de 9 a 10h
 
Enllaç a la webinar: https://www.unniun.com/competencias-digitales-para-empleados-de-la-administracion-publica-jueves-4-de-junio-900-a-1000-webinar/?utm_source=BenchmarkEmail&utm_campaign=Invitaci%c3%b3n_%7c_Competencias_Digitales_para_Empleados_de_la_Administraci%c3%b3n_P%c3%bablica&utm_medium=email

Pots consultar totes les activitats en l'apartat de Formació del Servei d'Assistència Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona, clicant en aquest ENLLAÇ o copiant la següent adreça en el teu navegador: http://www.dipta.cat/formacio