Vés enrere Formació: Inscriu-te a les activitats formatives! Unitat de Formació del SAM. Diputació de Tarragona

Descripció:


La Unitat de Formació del Servei d'Assistència Municipal (SAM) organitza activitats formatives de diverses matèries, en col·laboració amb diferents entitats, entenent que la formació és un instrument per millorar els serveis de les organitzacions públiques i el desenvolupament professional dels seus empleats.

Ja pots inscriure't a les noves activitats formatives corresponents al primer semestre del 2021!
El termini d'inscripció finalitza el 21 de febrer

Novetats Formatives primer semestre 2021 

 
 

Continuem treballant en la programació de noves activitats formatives, properament estaran a la teva disposició els següents programes:

- C21-054 / Curs: L'activitat subvencional dels ens locals, normativa aplicable i supòsits pràctics
- C21-059 / Curs: Formació per a delegats de protecció de dades d'ens locals
- C21-060 / Curs: Control intern de les subvencions
- C21-061 / Curs: Actualització en dret penal: la imprudència i altres qüestions processals en delictes contra la seguretat viària

 


Objecte:

  • Millorar la qualitat del treball i, d'aquesta manera, millorar la qualitat dels serveis públics.
  • Facilitar el procés de modernització de l'Administració local de les comarques tarragonines i incrementar el paper de las noves tecnologies de la informació i de la comunicació en el desenvolupament local i en la millora dels serveis als ciutadans.
  • Potenciar els recursos humans de l'Administració local i facilitar el desenvolupament personal i professional dels treballadors locals.
  • Analitzar les novetats normatives i la seva repercussió local.
  • Difondre una actitud favorable vers l'aprenentatge, entès com un procés ininterromput durant el cicle vital i permetre l'adaptació de les qualificacions als canvis als que es veuen sotmesos totes les organitzacions.


Destinataris:

Personal funcionari i laboral de les administracions locals de la demarcació de Tarragona adherides al Pla Agrupat.


Sol·licituds:

Per a INSCRIURE'T així com per a consultar TOTS ELS PROGRAMES d'aquestes activitats formatives, pots clicar AQ o bé copiar la següent adreça al teu navegador:http://www.dipta.cat/formacio