Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

Subvencions: RESOLUCIÓ CLT/2527/2022, de 2 d'agost, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s'aproven les bases específiques de les subvencions per ampliar i diversificar l'oferta cultural en àrees no urbanes en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU)

Objecte:

L'objecte d'aquestes bases és la concessió de subvencions per contribuir econòmicament, durant un període biennal, a ampliar i diversificar l'oferta cultural en àrees no urbanes de Catalunya; és a dir, que tinguin lloc o es desenvolupin en municipis del medi rural.

Als efectes d'aquestes bases, s'entén per medi rural els municipis que tenen una població inferior a 30.000 habitants i una densitat inferior als 100 habitants/km2, d'acord amb la llista de municipis que consten a l'annex 2.


Beneficiaris:

a) Entitats de l'Administració local de Catalunya: ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats de municipis, consorcis d'ens locals, consells comarcals i diputacions provincials, així com els ens públics que en depenen.

b) Organismes públics, amb personalitat jurídica pròpia, que depenen de l'Administració de la Generalitat i fundacions adscrites a l'Administració de la Generalitat.

c) Fundacions, associacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre.d) Empreses privades i altres entitats amb finalitat de lucre, així com els professionals inscrits en el Règim especial de treballadors autònoms.


Termini presentació de sol·licituds:

El que estableixi la convocatòria.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

02
diumenge
octubre 02, 2022
Esdeveniments d'avui
01-10-22 00:00:00 GMT - 31-10-22 23:59:59 GMT
01-10-22 00:00:00 GMT - 31-10-22 23:59:59 GMT

Categories Categories

Àrea temàtica