Tots els articles

Vés enrere Subvencions: RESOLUCIÓ CLT/2520/2022, d'1 d'agost, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a commemoracions d'esdeveniments, personalitats o entitats de l'àmbit de la cultura catalana

Objecte:

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de les subvencions, durant un període biennal, destinades a finançar els projectes i les activitats relacionats amb commemoracions d'esdeveniments, personalitats o entitats de l'àmbit de la cultura catalana. Es poden atorgar subvencions en les tres modalitats següents:

   a) Commemoracions d'esdeveniments i de personalitats de l'àmbit cultural que hagin estat aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

   b) Commemoracions d'aniversaris de personalitats, d'entitats i d'empreses culturals de repercussió nacional o local, que no es puguin incloure a la modalitat a. Els aniversaris han de ser, com a mínim, de 50 anys en el cas de les entitats i les empreses, i sempre múltiples de 25 anys. Els aniversaris de personalitats han de ser, com a mínim, de 100 anys del seu naixement o de la seva mort, i sempre múltiples de 50. S'exclouen de l'àmbit d'aplicació d'aquesta modalitat les entitats de cultura popular, ja que reben suport per una altra línia de subvencions.

   c) Commemoracions d'esdeveniments culturals excepcionals de més de 500 anys, que no es puguin incloure en la modalitat a.


Beneficiaris:

 Poden optar a qualsevol de les tres modalitats els ajuntaments de Catalunya o els ens que en depenen, així com les fundacions, les associacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre, amb domicili social a Catalunya.


Termini presentació de sol·licituds:

El que estableixi la corresponent convocatòria.


Òrgan gestor:

DOGC núm. 8725, de 5 d'agost de 2022.

Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Categories