Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

Subvencions: Extracto de la Resolución de 10 de enero de 2018, de la Dirección General de E.P.E. Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) M.P., por la que se establece la Convocatoria del Programa de Ayudas a la implantación de infraestructuras de recarga de vehículos eléctricos (Plan MOVALT Infraestructuas)

Descripció:

Extracte de la Resolució de 10 de gener de 2018, de la Direcció general d'I.P.I. Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE) M.P., per la qual s'estableix la Convocatòria del Programa d'Ajudes a la implantació d'infraestructures de recarrega de vehicles elèctrics (Pla MOVALT Infraestructuas).


Objecte:

Mitjançant la present resolució s'efectua la convocatòria per a la concessió d'ajudes corresponents al Programa d'ajudes per a la instal·lació d'infraestructura de recarrega pública de vehicles elèctrics (PLA MOVALT Infraestructura), consistent a incentivar la implantació d'aquest tipus d'infraestructura, fomentant amb això la sostenibilitat en el sector del transport.


Beneficiaris:


Les Entitats Locals i les entitats públiques vinculades o dependents d'elles, sempre que compleixin amb el que es disposa, en relació al termini màxim de pagament a proveïdors, en la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, per a això hauran d'aportar certificació de la intervenció local sobre el període mitjà de pagament a proveïdors, que no podrà superar en més de 30 dies el termini màxim establert a aquest efecte.


Termini presentació de sol·licituds:

Des de l'activació del sistema telemàtic de gestió d'ajudes, que serà convenientment notificat en data i hora pel IDAE, a través de la pàgina web del mateix, allotjada a la seu electrònica de IDAE (https://sede.idae.gob.es/) fins a la finalització de la vigència de la convocatòria d'ajudes que serà el 31 de desembre de 2018.

 


Data publicació:

BOE núm. 14, de 16 de gener de 2018.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

01
dijous
desembre 01, 2022
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica