Tots els articles Tots els articles

Vés enrere

Acord sobre els processos d'estabilització de l'ocupació temporal entre les entitats municipalistes (ACM i FMC) i sindicats (CCOO i UGT)

Objecte:

El passat 24 d'octubre d'una banda les entitats municipalistes, Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC) , i d’una altra la representació dels empleats públics, Comissions Obreres de Catalunya (CCOO) i la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT), van signar l’Acord de criteris generals a aplicar als processos d’estabilització derivats de la Llei 20/2021.

L’adhesió a l'Acord està pensada per a aquells ens locals que no disposin de representació legal dels seus empleats públics, i que voluntàriament decideixin adherir-s'hi. També podrà ser adoptat per aquells altres ens del sector públic local que així ho decideixin de forma voluntària en els termes establerts per la normativa sobre la negociació col·lectiva. En tot cas, cal tenir present que l’acord s’aplica íntegrament, "en bloc”, perquè no pot ser dividit i no caldrà realitzar cap negociació posterior (cal un acord de ple).

Pel que fa al seu contingut, el pacte explica els requisits dels processos selectius, com s’ha de desenvolupar el sistema de concurs-oposició que preveu l’art. 2 de la Llei 20/2021 i com es valoren els mèrits professionals, acadèmics i altres que puguin demanar-se. L’acord també aborda el concurs de mèrits de la disposició addicional sisena i vuitena de la Llei 20/2021, pel que fa a la valoració dels mèrits i altres aspectes.

A l'apartat de continguts relacionats trobareu el text de l'acord signat i el model d'adhesió.Si ets usuari de l'ESAM, autentica't per accedir a la part privada de l'eSAM, on hi trobaràs tots els continguts.
 

Agenda Agenda

09
divendres
desembre 09, 2022
Esdeveniments d'avui

Categories Categories

Àrea temàtica